Filmové Uncharted znovu střídá režiséra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Filmové Uncharted znovu střídá režiséra

Filmové Uncharted znovu střídá režiséra

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

23. 8. 2019 11:10 5
Reklama

Kolikrát už jsme tuto diskuzi vedli? Třikrát? Čtyřikrát? Pokud jste tipovali druhou ze zvolených možností, pak jste volili správně. Ano, oči vás skutečně nešálí. Filmové Uncharted opravdu znovu přichází o dalšího, v pořadí již pátého režiséra, a Dan Trachtenberg, který měl točení filmu až doteď na starosti, tak ze své funkce odstupuje.

Na začátek je však nutné podtrhnout, že změna se týká pouze zmíněného Trachtenberga. A dle současných informací by se tak nikterak neměla dotknou tváře novodobého Spider-Mana, mladého Toma Hollanda, který se tak i nadále má zhostit role mladého Nathana.

Sony již v reakci na Trachtenbergův odstup vydala prohlášení, že udělá vše pro to, aby na post režiséra urychleně našla kvalifikovanou náhradu, a film tak mohl začít svou produkci již v průběhu příštího roku. Již nyní je však jasné, že původní datum vydání, které bylo zacíleno na 18. prosince 2020, nejspíše nestihne, a my si tak znovu budeme muset počkat o něco déle.

Filmová adaptace dobrodružství mladého Draka, jejíž první náznaky se objevily už při vydání druhého dílu zpět v roce 2009, tak znovu přešlapuje na místě. A znovu tak vyvstává otázka, kdy a v jaké podobě vlastně filmové Uncharted nakonec dorazí. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama