Elite: Dangerous ukazuje obří Carriery
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elite: Dangerous ukazuje obří Carriery

Elite: Dangerous ukazuje obří Carriery

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

23. 8. 2019 10:10 1
Reklama

Hry, jako je Elite, No Man’s Sky či další vesmírné simulátory, byly - vyjma pár výjimek- většinou omezeny velikostí korábu, který nám daly na povel. Právě první jmenované Elite: Dangerous se ale již dříve rozhodlo tento mýtus již částečně zbořit. Nyní však jde ještě dále, a dává nám tak nahlédnout na záběry gigantických Carrierů.

Tato obří monstra, která bez problému pojmou až 16 dalších lodí různých tříd a velikostí, do hry přibudou již v průběhu prosince formou bezplatného updatu, a o rok se tak opozdí za svým původním plánem coby součást dodatku Beyond. Jak ale asi čekáte, jejich samotné získání uvnitř hry už vás přeci jen nějaké ty kredity stát bude a nepůjde o zanedbatelnou částku. Kolik přesně, o to se však vývojáři nepodělili. Ale i kdyby jste měli skutečně hluboko do kapsy, stále budete omezeni pravidlem jednoho Carrieru pro jednoho Commandera.

Předtím než se pro tuto rozpočet značně krátící investici ale rozhodnete, je dobré se ujistit, k jakému účelu Carriery vlastně využijete. Možností je totiž opravdu hodně, a tak vedle očividného ukotvení jiných plavidel nabídnou tyto plavidla i servis v podobě jejich dovyzbrojení, opravy či doplnění nádrže. Nechybí ale samozřejmě ani možnost galaktických skoků, avšak pouze za předpokladu, že vlastníte dostatek jisté unikátní suroviny, kterou autoři blíže nespecifikovali.

Na závěr je záhodno vypíchnout, že ani vyznavači roleplayingu nepřijdou zkrátka, a díky změně loadoutů si tak budou moci svůj Carrier značně přizpůsobit, a stát se tak třeba pirátem nebo lovcem odměn. Těšíme se.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama