EGS exkluzivita Hades zamíří na Steam
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EGS exkluzivita Hades zamíří na Steam

EGS exkluzivita Hades zamíří na Steam

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

23. 8. 2019 08:45 2
Reklama

O množství exkluzivit, které EGS za dobu své existence získal asi netřeba detailně mluvit. Zkrátka jich bylo hodně. Většinou se však jednalo pouze o časovou exkluzivitu, a tak bylo jasné, že dříve či později dané tituly na Steamu stejně spatříme. To je ostatně případ i jedné z her, kterými Epic v roce 2018 svůj obchod vykopl, a my se tak nyní konečně dozvídáme, že Hades brzy zamíří i na Steam.

Poslední počin od studia Supergiant Games se tak rok po své premiéře na EGS nakonec objeví i na platformě od Valve, přičemž v době přidání, která dopadá na 10. prosince, bude titul dostupný skrze verzi předběžného přístupu. Ale jelikož early access neosloví každého, je dobré poznamenat, že plná verze hry je plánována na polovinu příštího roku a to jak pro EGS, tak i Steam.

Pro připomenutí a osvěžení paměti. Hades představuje dalšího ze zástupců početných izometrických akčních RPG, avšak s tím rozdílem, že vás coby zdatného řeckého válečníka vyšle na trnitou cestu skrze Hadovu temnou říši. Co se herních mechanismů a stylizace týče, zde autoři sází především na osvědčený koncept, a Hades tak sdílí mnoho společného s jejich předchozími projekty. Nalezneme v něm tedy jak styčné prvky s Bastion či Pyre, tak třeba i s velice originálním Transistorem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama