Yakuza Collection se dostává na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Yakuza Collection se dostává na PS4

Yakuza Collection se dostává na PS4

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

22. 8. 2019 09:10 1
Reklama

Série Yakuza byla vždy zvláštní zvíře. Na první pohled extravagantní až podivná, avšak při podrobnějším zkoumání pohlcující a podmanivá. Ti, kdo hráli, a zároveň dohráli, potvrdí. A ti, kdo ne? Pro ty není lepší šance do série naskočit než nyní, kdy na PlayStation 4 přichází digitální verze balíčku Yakuza Collection.

Tento obsahem přetékající balíček však nebude obsahovat souhrn již vydaného, namísto toho se totiž dočkáme remasteru třetího, čtvrtého i pátého dílu, s tím, že v současné době při zakoupení kolekce dostanete možnost rozehrát díl třetí, který je už nyní dostupný.

Na zbylé dva si totiž budeme muset ještě chvíli počkat, poněvadž Yakuza 4 Remastered u nás vychází až 29. října tohoto roku a pokud je řeč o jeho nástupci, ten se k nám dostaví ještě déle, a to přesněji 11. února příštího roku.

Cena balíčku odpovídá standardizované cenovce 60 amerických dolarů, přičemž jednotlivé tituly poběží v 1080p/60 FPS a budou obsahovat i obsah vystřižený z původních verzí. Jak již bylo řečeno, jedná se o digitální verzi, ale ani vyznavači krabiček nepřijdou zkrátka, jelikož ti se své vytoužené fyzické kopie dočkají po vydání pátého dílu.

Pokud jste tedy sérií dosud nepolíbení, máte do února příštího roku dostatek času jednotlivé nyní dostupné díly - s výjimkou Yakuzy 6: The Song of Life, která děj završuje - projít, a plynule tak navázat na díly zbylé. Co se týče hráčů vlastnících již vydanou čtveřici titulů, ti zase mohou začít tam, kde v příběhu Kiwami 2 skončili, a konečně tak zjistit, jaké události vedly ke stavu světa, ve kterém se octnete v posledním vydaném šestém díle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama