Ryo rozdává rány v nové ukázce Shenmue
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ryo rozdává rány v nové ukázce Shenmue

Ryo rozdává rány v nové ukázce Shenmue

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

22. 8. 2019 08:20
Reklama

Třetí Shenmue nemělo zrovna lehký osud. O samotný vznik se nejdříve museli postarat sami fanoušci skrze Kickstarter, poté se vývojáři potýkali s kritikou svého přesunu k Epicu, a v nedávné době museli dokonce čelit i problémům s refundy a kritice odsunu data vydání. Člověk by tak zákonitě čekal, že hra po natolik bouřlivém vývoji zkrátka nemůže působit dobře, nový trailer však hovoří opačně.

Jistě, zpracování modelů postav a mimiky obličejů by určitě neuškodil další čas navíc, to je neoddiskutovatelné. Ale s čím se také nedá příliš hádat je fakt, že celková estetika a zpracování pro nás exotické východní kultury tento nedostatek bohatě vynahrazuje. A kdyby vám to náhodou nestačilo, je zde dále i celá plejáda věcí, kterými se budete moci nad rámec příběhu zabavit.

Coby osmnáctiletý mistr bojových umění, Ryo Hazuki, se totiž budete moci pustit do takových vylomenin jako jsou pouliční zápasy, hazard v podobě výherních automatů či nesobeckého vypomáhání obyvatelům města. Tím samozřejmě výčet nekončí, pouze prezentujeme, že výběr bude opravdu široký, a v tomto ohledu se tak není oč obávat. Co vám ale budeme povídat, nejlépe uděláte, když na trailer mrknete sami.

Třetí Shenmue vychází 19. listopadu tohoto roku, přičemž k dostání bude ve verzi pro PlayStation 4 i PC, zde však pouze coby EGS exkluzivita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama