Oddworld a MTG: Arena na Epic Store
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oddworld a MTG: Arena na Epic Store

Oddworld a MTG: Arena na Epic Store

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 8. 2019 12:11 10
Reklama

Během včerejší konference mělo co oznámit i Epic Games. Během akčního videa, kde bylo shrnutí her, jenž budou exkluzivní pro Epic Store, jsme se dočkali odhalení i dvou nových titulů, mezi které patří Oddworld a Magic: The Gathering Arena.

K této exkluzivitě se vyjádřili i vývojáři Oddworld. „Tato zpráva je pro celou komunitu Oddworldu, a to jak tu starou, tak tu novou. Podporovali jste nás a naší uměleckou vizi po několik let a my jsme vám vděční. Oddworld: Soulstorm bude na PC dostupná přes Epic Games Store. PC a konzolové verze vyjdou poté stejně v roce 2020. Rád bych vám tímto poskytnul důvod, proč přinášíme Soulstorm přes Epic Games“.

„Soulstorm jsme financovali ze 100% sami. Soulstorm je nejambicióznější hra a proto se snažíme vytvořit co nejlepší hru která splní ten nejvyšší level kvality. A abychom mohli vytvořit takový Soulstorm, jaký chceme, a jaký si vy zasloužíte, potřebujeme další finanční pomoc. Ambice jsou důležitě, a posouvají mě. Co mě ale posouvá ještě více je můj slib vám- protože vy si zasloužíte skvělé hry. Jakožto indie vývojář musíme zvažovat spolupráce, které nám napomohou dosáhnout našich cílů, zároveň ale musíme chránit vizi Soulstormu. Epic podporuje jak náš cíl, tak vizi. A za to jsme vděční“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama