Need for Speed v gameplay traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Need for Speed v gameplay traileru

Need for Speed v gameplay traileru

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 8. 2019 18:35 17
Reklama

Need for Speed Heat se pomalu blíží a EA ukázalo gameplay záběry ze samotné hry. Ve výsledku jde vlastně stále o Need for Speed a, alespoň na první pohled, se žádná revoluce nekoná. Trailer se soustředí zejména na tuning, policejní honičky či rozdíl mezi dnem a nocí.

Jak nás komentátor upozorňuje, policisté se vrací, a budou se snažit zkazit snahu těm, kteří chtějí Palm City využít k závodění. Ve dne hrají povětšinou podle pravidel, a nejsou tak zničující. Zato v noci se mění v agresivní bestie a podle úrovně vašeho heat levelu se na vás upře více a více policejních aut, které se vás budou snažit sundat.

Auta mohou získat jen omezené množství poškození, bude tak důležité se schovat. Tuning se vrací do starých kolejí a bude zde opravdu obrovské množství částí a možností, jak své auto upravit. Dokonce si budeme moct nastavit zvuk svého výfuku. Novinkou je taktéž úprava postavy, a to pomocí značkového oblečení například od Adidasu. EA nabízí i mobilní aplikaci, kde si budete moct auto navrhnout a při vydání ve stejném stylu zakoupit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama