KONAMI získalo úplná práva na Serii A
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka KONAMI získalo úplná práva na Serii A

KONAMI získalo úplná práva na Serii A

Marek Selinger

Marek Selinger

19. 8. 2019 17:02
Reklama

Fotbalové války o licence pokračují. Po kompletním převzetí Juventusu či částečných partnerství s Bayernem Mnichov nebo Manchesterem United KONAMI dále otevírá svou peněženku. Tato japonská společnost právě ohlásila, že získala úplná práva na italskou nejvyšší soutěž, Serii A.

To v praxi znamená, že je oprávněna minimálně v dalším ročníku (nicméně bychom si tipli, že smlouva byla uzavřená na vícero let) své série PES použít veškerá loga, grafiku, trofeje i národní pohár. Tedy ti, kteří holdují lize, kterou si v posledních letech podmanil již zmíněný Juventus, si ji tak budou moci užít s plnou parádou. Pro příznivce FIFA je důležitá skutečnost, že pro ně se nic nemění, italská nejvyšší soutěž bude dostupná i v jejich oblíbené hře. Avšak bez „staré dámy", kterou nahradí umělý klub v podobě Piemonte Calcio.

Kromě toho jsme se dočkali i zveřejnění obalu, ve kterém si hráči budou moci odnést svoji kopii domů. Nachází se na něm barcelonský šikula Lionel Messi a hned tři záložníci. Těmi jsou mnichovský Serge Gnabry, Miralem Pjanić z Juventusu a nakonec, možná i trochu překvapivě, nadějný mladík Scott McTominay působící v rudé části Manchesteru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama