Dragon Age opouští jeden z producentů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dragon Age opouští jeden z producentů

Dragon Age opouští jeden z producentů

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

19. 8. 2019 07:30
Reklama

Jako by ztráta Bena Irvinga, coby předního zástupce vedení Anthemu, nestačila, přichází znenadání další rána, která tentokrát postihuje osazenstvo Dragon Age. To se po dlouhých letech spolupráce totiž loučí s vedoucím producentem chystaného čtvrtého dílu, Fernandem Meloem, který tak následuje Irvingovy kroky a z firmy odchází.

Stejně jako u Irvinga jsme se tak dozvěděli prostřednictvím Twitterového účtu samotného Meloa. Ten tak po více jak 12 letech strávených v BioWare firmu opouští a nechává za sebou práci na titulech, jako je první nebo druhé Dragon Age. Melo ve svém prohlášení důsledně zdůrazňuje, že tak učinil pouze na základě svého vlastního rozhodnutí a že se jedná o způsob, jak si chce rozšířit své obzory a vyzkoušet práci na nových projektech.

V dopise určeném zbytku týmu se Melo nezapomněl alespoň slůvkem pověnovat i připravovanému čtvrtému příspěvku do série DA, jinak známého jakožto projekt Morrison. V něm se o projektu vyjádřil slovy, že Morrison je dle něj na dobré cestě stát se oním definitivním Dragon Age zážitkem, který si fanoušci přejí a po kterém již roky volají. Sám se prý opravdu těší až si nový díl bude v budoucnu moci zahrát, avšak tentokrát ne jako vývojář, ale pouze coby fanoušek. Pevně doufáme, že se ve svých slovech neplete a že jeho odchod skutečně nepředznamenává ponurý osud značky DA. Nezbývá než doufat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama