Persona 5 Royal vyjde na jaře příštího roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Persona 5 Royal vyjde na jaře příštího roku

Persona 5 Royal vyjde na jaře příštího roku

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

18. 8. 2019 11:30
Reklama

Nemusí se to zdát, ale od vydání původní verze Persona 5 už brzy uplynou tři roky, a to už by mohlo být dostatečně dlouho na to, aby si ji původní fanoušci mohli chtít znovu oživit ve vylepšené verzi. Persona 5 Royal se kromě nových hráčů pokusí oslovit právě i zaryté fanoušky základní hry pomocí spousty rozšíření, které vydavatel Atlus pravidelně prezentuje.

Zatímco hráči v Japonsku už nemusí na vydání Persona 5 Royal čekat více než několik týdnů, ke zbytku světa se hra jako obvykle dostane se zpožděním. Konečně už ale máme alespoň trochu jasno o tom, kdy to vlastně bude. Nový trailer na hru totiž prozrazuje, že vyjde v období jara 2020.

Změn oproti originálu bude skutečně hodně a kromě několika nových postav se dočkáme i drobných úprav těch původních. Vylepšen byl i systém školní docházky a trávení volného času, s čímž souvisí i několik nových lokací a aktivit. V neposlední řadě bude obohacen i soubojový systém, kde kromě nových nepřátel dojte i na nové útoky vaší party a spoustu menších úprav.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama