Flight Simulator 2020 nabízí nový trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Flight Simulator 2020 nabízí nový trailer

Flight Simulator 2020 nabízí nový trailer

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

18. 8. 2019 12:30 7
Reklama

Vznést se do nebes, nechat se unášet větrem a být svědkem dechberoucích scenérií, které si v mnohém nezadají s nahlédnutím z okénka při letu na vaši letní dovolenou. Her, které by takový zážitek věrně zprostředkovaly je pomálu, těch dobrých je pak ještě méně. Microsoft Flight Simulator ale ukazuje, že když se chce, můžete dosáhnout neuvěřitelných věcí. A jeho nová ukázka to pouze potvrzuje.

Skrze pár sekund nových záběrů se tak přeneseme do spletité francouzské metropole, Štrasburku, španělské Barcelony nebo do kokpitu jednoho z dostupných letounů, Robina DR 400. V každý moment ukázky se ocitnete v obležení bezpočtu mnohdy až titěrných detailů, že někdy až zapochybujete, zda-li autoři ve snaze ukázat titul v co nejlepším světle nezaměnili herní záběry za ty skutečné.

Mimo působivé vizuální podívané se nám však na konci videa nabídl pohled i na představenou roadmapu. Z ní se tak můžete například dočíst, že členové Insider Programu mohou s předstihem dostávat updaty o nejnovějších změnách týkajících se aktuální technické alphy a později mít i šanci sami se do ní zapojit.

My ostatní tak můžeme prozatím hltat nové záběry a vroucně si přát, aby hra při svém vydání byla alespoň z poloviny tak dobrá, jak působí z videí. Zda-li nakonec naplní nemalá očekávání, se však dozvíme až příští rok, kdy by měla podle původního prohlášení Microsoftu dorazit jak na PC, tak i na Xbox.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama