Remnant: From the Ashes v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remnant: From the Ashes v novém traileru

Remnant: From the Ashes v novém traileru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

16. 8. 2019 13:08 3
Reklama

Studio Gunfire Games je známé díky sérii Darksiders, jejíž třetí díl odbavili vývojáři loni v listopadu. Za pár dní je čeká další premiéra. Vyjde totiž kooperativní střílečka Remnant: From the Ashes. Je tedy na čase novinku připomenout v akcí nabitém traileru.

V něm je ukázáno vše podstatné. V první řadě je představen postapokalyptický svět, v němž lze navštívit radioaktivní džungli, vyprahlou poušť a zpustošená města. Všechny lokace se hemží nápaditými potvorami. Na ně platí střelné zbraně, případně sekera, meč, kladivo, zkrátka to, co je momentálně po ruce.

Na své si přijdou také kutilové. Ze získaných materiálů a různého botelu lze vyrobit něco na zub a spravit si tak fyzickou kondici, doplnit munici, případně spíchnout nějakou vychytávku na zbraň. Dynamicky generované světy lze navštívit s dalšími dvěma hráči v kooperaci. Pokud si snad někdo hodně věří, může na potvory vyrazit o samotě.

David Adams, spoluzakladatel Gunfire Games, do novinky vkládá nemalé naděje. Hra podle něj patří mezi nejambicióznější projekty studia. Jak to s ní dopadne, se dozvíme již příští týden. Remnant: From the Ashes vychází v úterý, tedy 20. srpna. Hru lze pořídit na PC, Xbox One a PlayStation 4. Dáte jí šanci? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama