Partisans mísí RPG a hratelnost Commandos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Partisans mísí RPG a hratelnost Commandos

Partisans mísí RPG a hratelnost Commandos

David Plecháček

David Plecháček

16. 8. 2019 11:47 1
Reklama

Real-time taktické hry nejsou jen legendy jako Commandos. Jistě, často se na ně na všechny vzpomíná, protože na jejich odkaz dokázal navázat jen málokdo (třeba studio Mimimi s Shadow Tactics, které chystá pokračování Desperadost), ale existuje jich více a je potřeba je jen najít. My vám s tím pomůžeme. Jednou z nově chystaných her podobného stylu je i Partisans 1941.

Svou druhoválečnou tematikou se Partisans samozřejmě blíží legendárním Commandos od Pyro, jen do rukou dostanete místo ostřílených profíků zelenáče, kteří se ale nesmířili s režimem okolo a rozhodli se proti němu bojovat. Alter Games navíc krásně kombinují fakt, že partizáni nebyli ničím výjimeční obyvatelé kromě odvahy a často se učili až za chodu – a to přesně se bude dít i v jejich novince.

Takto neobratně chceme říct, že ruští vývojáři z Moskvy kombinují klasickou hratelnost s RPG mechanismy. Vaši vojáci ve zbrani se budou zlepšovat, aby byli schopní zvládnout těžší a náročnější úkoly. Pokud se chystáte do Kolína nad Rýnem, třeba si hru i zahrajete, neboť bude na akci přítomna. Pokud ne, tak se musíme spokojit se slovy vývojářů, kteří slibují výrazně variabilní mise i způsoby jejich řešení, stejně tak hlavní i vedlejší mise, které hráči dostanou od obyvatel, které potká. A také třeba stavění základny, o kterém se dozvíme později.

Níže se můžete podívat na gameplay ukázku autorů, která je sice v ruštině, ale můžete si k ní pustit anglické titulky. I kdyby vás ale povídání nezajímalo, možná vám Partisans 1941 padne do oka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama