Příští rok se přivalí nové Rock of Ages
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příští rok se přivalí nové Rock of Ages

Příští rok se přivalí nové Rock of Ages

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

15. 8. 2019 16:38
Reklama

Spolupracovat ve hře se svými přáteli je možná zábavné, ale ani zdaleka se to nevyrovná vtipným momentům, které zažijete, pokud se ocitnete na opačných stranách barikády. Jestliže takovým zážitkům holdujete jako my, jistě oceníte, že třetí díl Rock of Ages s podtitulem Make & Break je v produkci.

Herní náplň zůstala od minulých dílů takřka beze změny, a samotný koncept se tak spíše rozšiřuje o další možnosti, než že by prošel revolucí. Znovu se tak dočkáme dvou herních fází: útočné a obranné. Zatímco v té útočné se coby balvan vrhnete směle kupředu s jasným cílem prorazit bránu svého oponenta, v té obranné bude hlavní gró tvořit zastavení nepřítele za pomoci rozličných pastí, katapultů a dalších vymožeností. Hra by navíc měla nabídnout split-screen a možnost zahrát si až ve 4 hráčích.

Jedna velká novinka tu ale přeci jenom je. Mimo předvytvořených levelů totiž dostaneme možnost tvořit i levely vlastní. Ty následně půjde skrze herní rozhraní sdílet a hrát s ostatními hráči. Jedná se tedy o zajímavý doplněk k již tak úspěšnému konceptu, který vývojáři ze studia ACE Team v roce 2011 s prvním dílem přinesli. Pokud se však na hru proti živým hráčům úplně necítíte, měl by třetí díl znovu přinést i klasickou kampaň. Ta by měla být dle slov autorů ještě pompéznější, přičemž v ní znovu nebudou chybět klasické humorné pasáže a karikatury historických či bájných postav.

Jak již bylo řečeno hra zůstává v jádru téměř stejná. Jistě, grafika se dočkala vylepšení a k dispozici bude více jak 20 typů balvanů a nespočet nových možností při obraně vašeho hradu, to vše platí. Ale pokud vám minulé díly nebyly po chuti, již nyní lze téměř s jistotou prohlásit, že tento díl taktéž nebude pro vás to pravé ořechové. Pro ty ostatní, co si tento typ zábavy nemohou vynachválit se však jedná o jasnou volbu a důvod, proč se na rok 2020, kdy hra vyjde, těšit. K dispozici bude jak ve verzi pro PC, PS4, XO, tak i Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama