Control představuje další postavy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Control představuje další postavy

Control představuje další postavy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 8. 2019 12:37
Reklama

Autoři ze studia Remedy Entertainment se v minulosti nechali slyšet, že se během vývoje Quantum Break museli držet zpátky, jelikož šlo o mainstreamový titul. Celá řada věcí se do hry nedostala, jistým prvkům se vývojáři zkrátka museli vyhnout, přestože se jim líbily. Control by v tomto ohledu měl být jiný. Už jen z toho důvodu, že je značka pevně v rukou Remedy. Vývojáři se tedy nebojí být zvláštní, kontroverzní.

To je patrné už v samotném námětu. Koncem minulého měsíce se objevil příběhový trailer, na jehož základě lze odhadnout, o čem asi Control bude. Malá rekapitulace neuškodí. Vše se odehrává v roce 1964 uvnitř záhadného mrakodrapu. Právě zde řádí nadpřirozená entita - The Hiss. Kvůli ní se uvnitř budovy dějí velmi zvláštní věci. Agenti organizace FBC (Federal Bureau of Control) mají za úkol celé záležitosti přijít na kloub. A právě v této organizaci pracuje také Jesse Faden. To je pro začátek vše podstatné.

Nyní tedy můžeme navázat s čerstvým trailerem. V něm jsou v rychlosti představeny další postavy, s jejichž pomocí se snad podaří celou záležitost prošetřit. Jde o další agenty organizace FBC. Díky nim se hráč dozví něco více o původu výše zmíněné entity, ale také o minulosti hlavní protagonistky. Tak jako tak je rozhodně dobře, že na všechny ty podivnosti nebude Jesse sama.

Control vychází již 27. srpna na PC, Xbox One a PlayStation 4. Těšíte se? Dejte nám vědět v komentářích.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama