Stáhněte si demo hororu Daymare: 1998
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stáhněte si demo hororu Daymare: 1998

Stáhněte si demo hororu Daymare: 1998

David Plecháček

David Plecháček

14. 8. 2019 13:16 3
Reklama

Pokud se vám stýská po Resident Evilu, remake druhého dílu a starší sedmý díl máte projitý, možná byste měli zbystřit. Už v září totiž vyjde hra, která duchovně na slavnou sérii navazuje. Daymare: 1998 si má brát to nejlepší ze značky, která v posledních letech prožívá renesanci. A jelikož vývojáři nepochybují o vlastních kvalitách, chtějí vás nalákat i hratelnou demoverzí.

Daymare: 1998 chce navázat na zlatou éru podobných her, kterou autoři připisují začátku nového milénia. Novinka se tak bude hrát podobně, jako tehdejší hry, čili nás čekají environmentální hádanky, hledání skrytých předmětů, backtracking, i dnešním pohledem ne tak originální příběh. Z městečka se poměrně rychle stane nepřístupná, smrtící zóna, v níž tři postavy budou muset v relativně krátkém čase přijít na kloub tomu, co se vlastně děje.

Invader Studios ale nevymýšlí kolo, mnohem důlležitější je, aby hra dokázala retro atmosféru dobře vystihnout. Zda se to týmu povedlo můžete alespoň částečně zjistit už teď – už teď je totiž k dispozici hratelné demo, které si můžete stáhnout přímo ze stránky na Steamu. Tam se taktéž dozvíte, že plná verze vyjde 17. září.

Zajímavostí je, že coby vydavatel figuruje kromě společnosti All in! I studio Destructive Creations, tedy polští autoři her Hatred, IS Defense nebo strategie Ancestors Legacy. Teď už je ale přednější hra jako taková, takže se podívejte na přiložený trailer!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama