Spekuluje se o NFS z Miami 80. let
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekuluje se o NFS z Miami 80. let

Spekuluje se o NFS z Miami 80. let

David Plecháček

David Plecháček

14. 8. 2019 08:40 13
Reklama

Dnes je den D, kdy se dočkáme odhalení nových Need for Speed. Už dlouhé týdny předem se spekuluje nad názvem, přičemž nejčastěji se zmiňuje podtitul Heat. Ačkoliv jsme měli vícero indicií domnívat se, že se jedná spíše o falešnou kachnu, o Heatu se mluví dál a stále intenzivněji. Nad rámec názvu se ale několik hodin před oznámením objevily i mnohem zajímavější informace.

Jestliže se bude Need for Speed jmenovat Heat či nikoliv, je zřejmě to poslední, co by nás mělo trápit. Podle všeho ale na světlo světa vyvřely informace o zasazení a o tom, o čem vlastně novinka bude. Stejně jako vždy, i tentokrát nabádáme k obezřetnosti, už jenom proto, že se údaje v mnohém shodují s tím, co by hráči dlouhodobě chtěli. Třeba jim ale jde EA potažmo Ghost Games na ruku.

Heat by se mělo odehrávat v Miami, nikoliv ale současném, ale Miami z osmdesátých let. Stejně jako poslední díly, i slunná Florida nabídne otevřený svět, v němž by se tentokrát měl odehrát mnohem dospělejší příběh, než jindy. Vývojáři by z Heatu údajně měli vycházet i v následujících dílech, tudíž bude fungovat jako takový základ. O příběhu toho příliš nevíme, snad jen to, že v hlavní roli bude žena, která bude pracovat především v noci – jinými slovy, den a noc se střídat nebude.

Noc připomíná díl z roku 2015, k němuž se autoři vrací i tuningem. Pryč jsou hloupé kartičky. A co se týče vašich vozidel... mohou se rozbít. Nebo alespoň údajně, jak je důležité připomenout. Pokud budete jezdit ode zdi ke zdi, můžete jej dokonce zničit. Jakožto opravny by měly sloužit čerpací stanice. A svou roli ve hře bude mít i policie, jak ale půjde dohromady destrukční model a agresivní honičky, nevíme.

Tak co myslíte, je únik pravdivý, nebo bude na míle vzdálený od reality?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama