Zakladatel Unknown Worlds o G2A
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zakladatel Unknown Worlds o G2A

Zakladatel Unknown Worlds o G2A

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 8. 2019 10:10
Reklama

V půlce června prohlásilo G2A, že má „zájem“ vytvořit nástroj pro blokování klíčů, jejichž seznam by poskytnul samotný vývojář. G2A ale chtělo, aby vývojáři taktéž projevili zájem, jelikož tento nástroj je prý velmi nákladný na vytvoření, a požadovalo tak 100 podpisů. Prozatím se přihlásilo 19 studií a G2A jejich jména zveřejnilo.

Na toto konto se vyjádřil zakladatel studia Unknown Worlds Entertainment (stojící například za Subnauticou) Charlie Cleveland. „G2A je hrozná společnost. To, že by ten nástroj měl být drahý na vytvoření, je strašný žvást. Je taktéž divné, jak G2A zveřejňuje jména těch, kteří nechtějí, aby se jejich hry prodávaly na jejich stránce. Jako kdyby chtěli nějakou reakci od hráčů, kteří stále nerozumí šedému trhu a třeba by dělali review bombing. Takže G2A, pokud opravdu chcete dát peníze tam, kam patří, zaplaťte nám (Unknown Worlds) 300 tisíc dolarů“.

Cleveland tak reaguje na další nabídku G2A, kdy pokud prokážete, že klíče prodané na stránce G2A byly získány pomocí kradených kreditních karet, G2A vám zaplatí nejen poplatky za chargebacky, ale desetinásobek této částky. Není ale zatím jasné, jak se k této situaci G2A postaví, jelikož například české studio Wube Software požádalo taktéž o zaplacení této částky, G2A se tomu ale zatím vyhýbá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama