Unikl trailer na nové Plants vs Zombies
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikl trailer na nové Plants vs Zombies

Unikl trailer na nové Plants vs Zombies

David Plecháček

David Plecháček

13. 8. 2019 10:39
Reklama

Ještě včera se zdálo, že následující dny budou patřit sérii Need for Speed, ale stačilo 24 hodin a situace se obrátila – aktuálnější je nové Plants vs. Zombies. Už včera se objevily informace z patentového úřadu o novém názvu, Battle for Neighborville, ale už dnes se můžeme podívat i na trailer ke stejnojmenné hře, který unikl na internet.

V novém Plants vs. Zombies se objeví stačí známí, jako například slunečnice, růže, kukuřice nebo hrášek, ale novinka evidentně sází i na nové prvky. Na jejich detailní představení si ale musíme pochopitelně počkat. Stejně tak jako na platformy, nicméně údajně by měla hra kromě PC, PlayStationu 4 a Xboxu One zamířit i na Nintendo Switch. Switch je totiž platforma pro PvZ jako dělaná, uvážíme-li navíc možnost kooperace, která byla v předchozích dílech dostupná.

To se ale údajně může do vydání změnit. Ačkoliv v tuto chvíli není důvod pochybovat o pravosti videa (a tudíž i dobré informovanosti jeho zdroje), stále je lepší počkat na oficiální odhalení. To vzhledem k blížícímu se Gamescomu není stoprocentně daleko.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama