Total War možná zamíří do Tróje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Total War možná zamíří do Tróje

Total War možná zamíří do Tróje

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 8. 2019 11:50 4
Reklama

Bitevní pole posetá těly tisíců padlých, zbořené hradby a města v plamenech. V sérii Total War nechybí žádný z těchto aspektů a to ať už jsme se vyskytli ve starověkém Římě, souboji tří čínských vladařů či boji o post šóguna v orientálním Japonsku. Nyní však svitla šance, že bychom se mohli dostat i do legendami protkané Tróje.

Creative Assembly si totiž 23. července trademarkovalo titul s názvem Total War Saga: Troy. Až do nynějška však z důvodu absence jakýchkoli dalších informací ze strany vývojářů nikdo netušil, že by měl podobný projekt vůbec vznikat. Vývojáři situaci zatím nikterak neokomentovali, ale vzhledem k vidině blížícího Gamescomu je možné, že právě ten bude místem, kde se dozvíme více. Od vydání Three Kingdoms ostatně také již uběhla nějaká ta doba, a tak by bylo nasnadě oznámit, do čeho se studio pustí příště.

Samozřejmě ihned vyvstává otázka, zda se bude případný titul více podobat historickým reáliím či vývojáři popustí uzdu své fantazii a my se jako v případě Warhammeru či Three Kingdoms budeme moci chopit kontroly nad nadpřirozenými jednotkami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama