This is the Police 2 dorazí i na mobily
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka This is the Police 2 dorazí i na mobily

This is the Police 2 dorazí i na mobily

Marek Selinger

Marek Selinger

12. 8. 2019 18:30
Reklama

V roce 2016 nám běloruský tým Weappy Studio přinesl povedenou policejně-manažerskou strategii This is the Police, která sice nebourala žebříčky nejprodávanějších titulů, ale minimálně nás potěšila hned mnohými způsoby. V roli (ne)zkorumpovaného vysloužilého policisty Jacka Boyda, který se však vrací bojovat se zločinem do města Freeburg, jsme řešili každodenní řeholi mužů zákona i různé zákulisní hry, což ve výsledku tvořilo zábavný koktejl.

Minulý rok se Boyd na scénu vrátil v pokračovaní, které nyní bylo ohlášeno i ve verzi pro mobilní zařízení. This is the Police 2 na ně dorazí přesně za měsíc, tedy 12. září. Port dostali na starost vývojáři ze studia HandyGames, jenž mají s tvořením tohoto typu konverzí mnoho zkušeností. Dočkali jsme se i traileru, který nově ohlášenou verzi představuje:

Za nás musíme říct, že nás sequel značně zklamal, oproti jedničce přinesl sice nějaké inovace, ty však ve výsledky byly spíše ke škodě než užitku. Na mysli máme především na taktiku zaměřené souboje, ne nepodobné těm ze série XCOM. Ty však hratelnosti vůbec neprospěly, ve spojení s vysoce nastavenou obtížnosti se jednalo pouze o zbytečně frustrující prvek. Pokud vás podobně vypadající titul láká, určitě zvolte první díl This is the Police.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama