Nové PvZ může být Battle for Neighborville
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové PvZ může být Battle for Neighborville

Nové PvZ může být Battle for Neighborville

David Plecháček

David Plecháček

12. 8. 2019 12:19
Reklama

Zatímco o jedné hře od Electronic Arts, která by měla vyjít ještě letos, hovoří oficiální stránky prostřednictvím odpočtu (nové Need for Speed), o druhé, která by též měla vyjít ještě letos, nevíme z oficiálních zdrojů zhola nic. A tak se musíme podívat někam jinam. Třeba k Patentovému úřadu Evropské unie.

EA si totiž registruje novou obchodní známku, známku, která souvisí s druhou hrou, o níž víme, že se chystá. Plants vs. Zombies by mělo stejně jako Need for Speed vyjít do konce roku, přinejhorším do konce fiskálního roku, který končí v březnu 2020. Ani toto datum není tak daleko, abychom o hře nevěděli vůbec nic, ale zdá se, že se společnost rozhodla mlčet.

Díky patentovému úřadu ale dost možná známe alespoň název hry. Úřad Evropské unie totiž registruje Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, které by mohlo navázat na předchozí podsérii Garden Warfare. Nová značka je registrována pod body číslo 9 (videoherní software) a 41 (zábavní služba). V tomto ohledu nám patent příliš informací neposkytne.

Obvykle by tento zápis nemusel znamenat ani nic souvisejícího s videohrou, nicméně vzhledem k tomu, že o novém díle víme díky předešlé finanční zprávě Electronic Arts, jsme si novinkou poměrně jistí. Na konci července navíc vývojáři rozeslali pozvánky k alfatestu nové střílečky PvZ, kterou kódově označují názvem „Picnic“. Čekáme tak, že ani tady nebudeme čekat na nějaké zevrubnější představení nijak zvlášť dlouho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama