Ukázka Need for Speed ve středu odpoledne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka Need for Speed ve středu odpoledne

Ukázka Need for Speed ve středu odpoledne

David Plecháček

David Plecháček

12. 8. 2019 11:39 7
Reklama

Takže o nových Need for Speed na Gamescomu? Ani náhodou. Oficiálního odhalení se dočkáme dřív. Ne o moc, ale ani ne za dlouho. Na oficiálních stránkách se objevilo odpočítávání, které vyprší ve středu v 16 hodin středoevropského času. Co by to mohlo znamenat jiného?

Jediná nezodpovězená otázka, která visí ve vzduchu, je ta, co vlastně všechno EA před Gamescomem ukáže. Může jít jen o teaser, po němž by mohlo mít jasno, jakou cestou se Ghost Games vydali. Může jít ale o plnohodnotný trailer, po němž nebude na Gamescomu už čím překvapit. Dočkat bychom se ale měli data vydání, přinejmenším už proto, že je téměř jisté, že hra vyjde do konce letošního roku.

Co čekat nemůžeme, je fakt, že by se nové Need for Speed mělo jmenovat Heat. Ačkoliv se o tomto podnázvu v minulosti často spekulovalo, poslední informace se ukázaly být liché. Vzhledem k tomu, že vývojáři spíše přešlapují na místě, a když, často šlápnou vedle, nemůžeme vyloučit ani sázku na jistotu v podobě staršího remaku. Za některé díly by hráči studiu urvali ruce. Nechme se překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama