Grid 2 mizí ze Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Grid 2 mizí ze Steamu

Grid 2 mizí ze Steamu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 8. 2019 07:55
Reklama

Lidé nejsou věční a hry jakbysmet. Čas od času se tak stane, že nějaké hře musíme i navzdory příjemným chvílím, které jsme v ní strávili, dát sbohem a poohlédnout se někde jinde. Právě taková nezáviděníhodná situace totiž nyní potkala druhý Grid, který si od nynějška již na Steamu nepořídíte.

Důvodem k tomuto rozhodnutí nebylo nic jiného než vypršení dříve zakoupených licencí. Nejedná se však pouze o konkrétní modely vozidel či značek, ale i o mnohé z hudebních skladeb, které jste mohli v rámci hry slyšet. Podobný smutný příběh nakonec potkal i jeho předchůdce, u kterého stejně u druhého dílu udělali tvůrci onen vstřícný krok, kdy nabídli titul zcela zdarma. Díky tomu může tedy hra přežívat do jisté míry i nadále.

Pokud jste si tedy při květnové akci na Humble Bundlu Grid 2 stačili aktivovat či jste si ho pořídili při jiné příležitosti, zůstává i nadále beze změny ve vaší knihovně. Jedinou změnu tedy představuje onen fakt, že jej už nenaleznete mezi nabízenými tituly na Steamu a jako jediný pozůstatek po něm tak zůstává stále přítomná demoverze. Ale není nutné brečet nad rozlitým mlékem, jelikož jeho pokračovatel, GRID,vychází již 11. října na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama