CEO Ubisoftu hovoří o Splinter Cellu
i Zdroj: Ubisoft
Novinka CEO Ubisoftu hovoří o Splinter Cellu

CEO Ubisoftu hovoří o Splinter Cellu

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 8. 2019 08:30
Reklama

I když se stealth akce neřadí mezi žánr, který by padl do vkusu každému, občas se mezi jeho zástupci přece jen najdou takové kousky, které dokáží prorazit onu bariéru a oslovit i širší publikum. Mezi takové představitele lze bez pochyby zařadit i díly série Splinter Cell, o jehož možném návratu se rozpovídal CEO Ubisoftu, Yves Guillemot.

Guillemot tak učinil při příležitosti rozhovoru s čínským magazínem GamerSky. A i když si pochopitelně nechal většinu detailů pro sebe, stále bylo příjemné slyšet, že je zde šance, že jsme o Samu Fisherovi neslyšeli naposledy. „Co se týče Splinter Cellu, tak plánujeme celou řadu experimentů na různých zařízeních. Dnes a denně tvrdě pracujeme na tom, aby se jednou mohla značka Splinter Cell znovu vrátit. Pochopitelně nemůžeme říct, kdy se tak stane, protože, jak asi víte, žádá si to mnoho času a my musíme zvolit ten správný moment, abychom přišli s plnou parádou,“ prohlásil Guillemot.

Přání je ale nakonec otcem myšlenky a proto je spíše pravděpodobné, že nový AAA titul je i nadále v nedohlednu a že Guillemot spíše odkazoval na dříve teasovaný VR titul. Ať je tomu, jak chce, s jistotou lze říct jediné. Fanoušci si nový Splinter Cell opravdu přejí. A lze tedy logicky očekávat, že dříve či později Ubisoft po této značce znovu sáhne a my onen pověstný noktovizor spatříme znovu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama