Mutant Year Zero bude zdarma na EGS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mutant Year Zero bude zdarma na EGS

Mutant Year Zero bude zdarma na EGS

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

9. 8. 2019 09:30 15
Reklama

Hry podobně jako peníze mají tu unikátní vlastnost, že jich zkrátka nikdy nemáte příliš mnoho. Vždy se tak najde alespoň nějaká, která by vaši vaší nabídku dokázala rozšířit. No a tentokrát nemusíte hledat daleko, protože jako každý týden i tento Epic zveřejnil své chystané tituly zdarma.

Již nyní si tak můžete aktivovat roztomilou 3D puzzly hříčku GNOG od studia Ko-Op, která ukazuje, kde leží síly indie her. GNOG možná na první pohled nenabízí produkční kvality jiných AAA titulů, ale vše vynahrazuje svou nápaditostí a citem pro detail, který oceníte při bohaté interakci s prostředím. Pro fanoušky netradičních zážitků a indie titulů se tak určitě jedná o něco, čemu by měli věnovat svou pozornost. Na jeho vyzvednutí máte čas až do 15. srpna.

No a co nám přinese příští týden? Inu, nabídka znovu nabobtnala, a tak nám pod ruku přijdou hned dva tituly. Tím prvním je úspěšné taktické RPG Mutant Year Zero: Road to Eden, v jehož postapokalyptickém světě budete nuceni čelit nejedné nástraze při snaze proplížit se nepřátelskými liniemi. Mezi hlavní devizi titulu patří hratelnost podobná moderním XCOMům a sbírka zvířecích protagonistů, kteří jako by vypadly z animáku. U nás si Mutant Year Zero vysloužil skvělých 4/5, a jedná se tak o titul, který se rozhodně vyplatí vyzkoušet.

Pokud jste však krevní skupina, která dává přednost akci a taktické myšlení není zrovna váš šálek kávy, můžete propadnout kouzlu Hyper Light Drifteru. V tomto top-down akčním RPG se totiž vydáte na cestu plnou záhad a intenzivních soubojů, jež svou rychlostí a výzvou dají zabrat nejednomu hráči. Vše je navíc podpořeno krásnou 16-ti bitovou grafikou, která i dnes dokáže vykouzlit divy. Obě hry si budete moci vyzvednout mezi 15-22. srpnem, kdy budou k dispozici zdarma na EGS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama