Brzy vyjde fantasy RPG Decay of Logos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Brzy vyjde fantasy RPG Decay of Logos

Brzy vyjde fantasy RPG Decay of Logos

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 8. 2019 09:32
Reklama

Titul Decay of Logos se představil v březnu minulého roku. Akční RPG z produkce nezávislého studia Amplify Creations se svou estetikou nenápadně podobá Breath of the Wild, bojový systém si zase propůjčuje od série Dark Souls. Nový trailer prozrazuje, že je novinka téměř hotová.  

Portugalské studio při tvorbě čerpalo z evropského folklóru a tradiční vysoké fantasy. Vývojáři se jako zdroj inspirace nebojí zmínit třeba Tolkiena. Na scéně se tedy objeví králové, rytíři, kouzelníci a řada nápaditých potvor.

Jim se postaví neohrožená elfka. Poté, co byla její rodná vesnice zničena jedním z králových synů, se vydává na cestu za pomstou. Postupně odkrývá pozoruhodná tajemství o královské rodině. Pomalu si začíná uvědomovat, že nic není tak, jak se na první pohled zdá. Za zmínku stojí také los, který bezejmenné dívce dělá společnost.

Hru přivedl na svět André Constantino. Prototyp vznikl již v roce 2014, tehdy na něm pracoval pouze ve volném čase. Později se chopil příležitosti a své dílo ukázal na portugalském ComicConu. Zpětná vazba byla velmi pozitivní. O rok později dostal šanci ve studiu Amplify Creations, kde se s vlastním týmem naplno pustil do práce. Loni se studiu podařilo navázat spolupráci se společností Rising Star Games. Ta figuruje v pozici vydavatele.

Jak již bylo zmíněno výše, hra je téměř hotová. Podle stránky na Steamu se dočkáme již 30. srpna. Novinka se však chystá i na další platformy. Ve stejný den vychází na Xbox One, o den dříve na Nintendo Switch. Na PlayStation 4 se objeví dokonce už 27. srpna.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama