Z Rocket League zmizí náhodné lootboxy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Z Rocket League zmizí náhodné lootboxy

Z Rocket League zmizí náhodné lootboxy

David Plecháček

David Plecháček

7. 8. 2019 09:44 1
Reklama

Společnost Epic Games neinvestuje jen do vlastního obchodu a do Fortnite, ale i do do nákupu nových studií. Takhle si vedení v květnu pláclo s autory Rocket League, studiem Psyonix, které k už tak výdělečnému projektu získalo další možnost, odkud čerpat kapitál. Pro Psyonix to ale znamená, že musí přijmout stejnou politiku, jakou má mateřská společnost.

Epic chce sbírat kladné body, kde to jen jde. Rozdává hry zdarma, ruší lootboxy... No opravdu, pokud jste v posledních dnech nahlédli do druhé, té méně populární části Fortnite, zjistili jste, že se v ní nenachází lootboxy. V Save the World si můžete koupit jen některé věci napřímo, tedy vidíte, co si kupujete, ale koupit zajíce v pytli už nelze. A to samé lze říct nově i o Rocket League.

Rocket League přijímá úplně to samé opatření. Vývojáři ve svém prohlášení tvrdí, že se jedná o krok, který dopomůže k tomu, aby se populární sportovní hra stala lepším titulem. „Abychom toho dosáhli, zrušíme do konce roku možnost nákupu beden z náhodně generovaným obsahem,“ stojí v prohlášení.

Z něj taktéž vyplývá, že vývojáři si zatím nejsou jistí konkrétním termínem. Až se tak ale stane, hráči si budou moci stále pořídit Rocket Pass Premium, DLC vozidla i věci z Esports Shopu, ale pokaždé uvidí, co si vlastně pořizují. „Dodatečné informace se dozvíte v následujících měsících,“ říkají američtí vývojáři. Která další hra bude tento krok následovat?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama