Zítra vyjde nový režim do Blackoutu BO4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zítra vyjde nový režim do Blackoutu BO4

Zítra vyjde nový režim do Blackoutu BO4

David Plecháček

David Plecháček

6. 8. 2019 11:33 3
Reklama

Vzhledem k informacím, které provází marketingovou kampaň nového Modern Warfare, by člověk snadno mohl zapomenout, že je na trhu i současné Call of Duty, které má za sebou jen lehce přes půl roku života. Navíc čtvrté Black Ops těžko můžeme považovat za mrtvé, vzhledem k tomu, že do něj zítra přichází nový obsah.

Kromě nových výzev a drobností čeká hráče především nových obsah tematicky zaměřený na zombie. Jednak se můžeme těšit na standardní Infected: Final Stand, ale z našeho pohledu je zajímavější režim Pandemic do již stávajícího battle royale módu Blackout. A k němu se nově váže kratičký teaser, na nějž se můžete podívat.

Pandemic vám může být povědomé. Pokud jste hrávali multiplayer v Black Ops 2, možná si pamatujete na DLC režim Turned, který vás vtělil do role infikovaného, přičemž vašimi zbraněmi nebylo logicky nic jiného, než vaše ruce. Pandemic bude fungovat velice podobně, jen v battle royale podání. Osmdesát hráčů se na jedné mapě utká o posledního přeživšího, respektive tentokrát spíše nenakaženého. Zda to vlije novou krev do hry, která je už v tuto chvíli zastíněná svým nástupcem, ukáže čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama