Ninja: sbohem Twitchi, vítej Mixere
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ninja: sbohem Twitchi, vítej Mixere

Ninja: sbohem Twitchi, vítej Mixere

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

2. 8. 2019 08:00 17
Reklama

Ninju, známého Twitch streamera, je asi netřeba dlouze představovat, koneckonců jeho nedávné prohlášení o chystané knize vyvolalo nemalou vlnu zájmu a poprasku. Tím však překvapivé zprávy ani zdaleka nekončí. Nečekané se stalo skutečností a Ninja opouští své místo na výsluní, které mu Twitch až dosud poskytoval, a přesouvá se na konkurenční Mixer.

Po dlouhých letech tak Ninja, jinak známý jako Tyler Blevins, dává Twitchi sbohem, a nechává tak za sebou více jak 14 milionů svých followerů. Na své věrné fanoušky však nezapomíná a vzkazuje: „Stále jsem to já, jen na jiné platformě.“ Ninja dále navazuje tím, že se snaží navrátit ke svým kořenům a k věcem, které ho dostaly tam, kde je teď. Ve světle těchto slov dává pak výběr Mixeru dokonalý smysl, jelikož jeho vlastníkem není nikdo jiný než samotný Microsoft, který je příhodně vlastníkem i značky Halo, na které Ninja coby mladík začínal.

Twitch tak tímto oznámením přichází o svého největšího hráče, což se logicky promítne i do celkové sledovanosti této streamovací platformy. Na druhou stranu vše zlé je pro něco dobré, a Microsoft tak na svou stranu získal ohromnou posilu, která se snad ukáže být tím, co převáží váhy na poli streamování v jeho prospěch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama