Finanční výsledky EA a názor na předplatné
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Finanční výsledky EA a názor na předplatné

Finanční výsledky EA a názor na předplatné

Radek Raudenský

Radek Raudenský

31. 7. 2019 11:22 4
Reklama

EA zveřejnilo své finanční výsledky za první kvartál jejich fiskálního roku. I přes žádné velké hry si EA přišlo na 1,2 miliardy dolarů, o 100 milionů více než minulý rok ve stejný čas. Zisk se vyšplhal na 415 milionů a velmi zajímavou zprávou je to, že téměř polovinu her EA prodalo digitálně.

Kromě toho se vedení EA vyjádřilo jak k službám předplatného, tak ke streamování her. „Hry se stávají čím dál tím důležitějším aspektem našeho života, a předplatné nabízí pro hráče nový obsah. Ostatní odvětví nám jasně ukázaly, jak se s předplácením změní přístup zákazníků. Koukáme se více na filmy, protože zde je předplatné. Posloucháme více hudby, protože i zde je předplatné. Věříme, že to stejné se může stát i s hrami, kde předplatné může nabídnout spoustu obsahu za dobrou cenu“.

„Když toto zkombinujeme se streamováním v cloudu, bariéry se sníží ještě o něco více a je ještě snažší zkoušet nové hry a zapojit se do nových komunit. Možnost předplatného je lákavá jak pro hráče, tak pro tvůrce her, a stále investujeme do těchto služeb jak na PC, tak na konzolích“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama