Ukázka Persony 5 Royal nešetří stylem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka Persony 5 Royal nešetří stylem

Ukázka Persony 5 Royal nešetří stylem

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

30. 7. 2019 17:35 3
Reklama

Říká se, že jakmile jednou okusíte libovolný díl ze série Persona, tak jen těžko znovu najdete podobně intenzivní a uspokojivý zážitek, který by se i byť jen vzdáleně přiblížil těmto více než sto hodinovým RPG obludám. 

Persona byla vždy více než pouhou výpravou za záchranou světa. A nezáleží, zda-li hovoříme o třetím, čtvrtém nebo stále aktuálním pátém díle. Nad rámec kvalitního dospělého příběhu s množstvím nečekaných zvratů totiž tato série her vždy obsahovala důležitý aspekt, který mnoha jejím konkurentům schází. A to uvěřitelné a smysluplné interakce, které posouvaly váš vztah s herními postavami na další úroveň.

A právě na jednu takovou postavu se zaměřuje nejnovější trailer. Ten nováčkům blíže představuje skvělou a vtipem překypující postavu Morgany spolu s její zbrusu novou Personou, Diegem, obřím obrněným rytířem. 

Hra jako taková si stále uchovává svoji neodmyslitelnou stylovost a působivý vizuální styl, který je dále umocněn chytlavým soundtrackem, který vám bude hrát v hlavě ještě dlouho poté, co hru dokončíte. Ostatně, přesvědčte se sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama