Ninja pracuje na několika knihách
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ninja pracuje na několika knihách

Ninja pracuje na několika knihách

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 7. 2019 08:34 4
Reklama

Tyler „Ninja“ Blevins, jeden z nejznámějších streamerů, pracuje na tvorbě dvou knih a svého bločku. První knihy se dočkáme již v srpnu, a půjde o Ninja: Get Good. Tato kniha by měla fanouškům Ninji poskytnout tipy a triky pro to, aby se pravidelně umisťovali na předních příčkách. Tyto tipy zahrnují i použití nejlepšího vybavení, streamerskou strategii a sestavení správného týmu.

Srpen bude taktéž ve znamení poznámkového bločku s nálepkami, výzev a dalších tipů, vše samozřejmě na motivy Ninji. „Jakožto tým jsme Ninju nutili k tomu, aby si vynahradil nějaký čas a tak doufáme, že Get Good bude nejen velmi zábavná, ale taktéž praktická kniha, která ukáže umění a vědu hraní. Kniha hráčům poskytne přesně to, co chtějí- cestu, jak se stát dalším Ninjou“. Tak se ke knize vyjádřila editorka vydavatelství Ebury Emma Smith.

V prosinci vyjde kniha, na které Ninja pouze spolupracoval, a to společně s Justinem Jordanem a ilustrátorem Felipem Magaña. Půjde o grafickou novelu s názvem Ninja: The Most Dangerous Game. Kniha slibuje zcela jiný zážitek, když Ninja dostane „tajemný email, který ho zve do neuvěřitelně realistické, náročné a návykové hry“.

„Jakožto nejlepší hráč světa nedokáže Ninja odolat jakékoliv výzvě a brzy zjistí, že v této hře je více, než by dokázala normální oko postřehnout. Ninja je digitalizován a teleportován do světa battle royale, kde musí začít od úplného začátku. Během své cesty k vyhrání celé hry a zachránění světa potká spoustu skvělých kamarádů a splní osud větší, než si kdy mohl představit“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama