Need for Speed Heat? Svět se opět napálil
i Zdroj: Electronic Arts
Novinka Need for Speed Heat? Svět se opět napálil

Need for Speed Heat? Svět se opět napálil

David Plecháček

David Plecháček

30. 7. 2019 11:16
Reklama

Dlouhou dobu se o novém díle Need for Speed nevědělo, až přišlo odhalení v únorové výroční zprávě společnosti Electronic Arts. A pak až v květnu. Budou nové Need for Speed? Budou. Vyjdou ještě letos? Vyjdou. To bychom měli. Tak kdy se dočkáme nějakého odhalení?

Možná právě dnes?

Rakouský prodejce Gameware ve svém obchodě zaevidoval značku Need for Speed Heat, a to ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One. Možná tak právě z Rakouska přišlo potvrzení o tom, jak se nové NFS budou nazývat, i jak bude vypadat jejich přebal, a to přes to, že nás zanedlouho čeká Gamescom a nabízí se tak, že nový díl bude odhalen právě tam.

Přestože se zdá, že si svou slávu pro sebe přivlastnil jeden z prodejců, možná, že tomu tak není. Proč? Heat je totiž podnázev, o němž se divoce spekuluje mezi komunitou, jeho klamné použití se tak vyloženě nabízí. Navíc, boxart je z Need for Speed No Limits, a aby toho nebylo málo, logo si sám vytvořil a ve svém videu použil youtuber BlackPanthaa. To jsou poměrně pádné argumenty k tomu, abychom tento mýtus považovali za vyvrácený.

Jinými slovy, svět opět málem skočil na lep šprýmařům. Na nové Need for Speed se však můžete těšit dál, jen bychom počkali na oficiální představení ze strany EA. Ať už půjde o projekt Heat, nebo cokoliv jiného.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama