Preview build Flight Simulatoru v srpnu
i Zdroj: Microsoft
Novinka Preview build Flight Simulatoru v srpnu

Preview build Flight Simulatoru v srpnu

David Plecháček

David Plecháček

29. 7. 2019 11:05
Reklama

Když Microsoft na E3 představil nový Flight Simulator, zdálo se, že jde buď o zázrak, nebo o hru, která vyjde až za několik let. Jenže zázraky se nedějí, takže jsme se smířili s druhou variantou, které navíc napomáhalo i to, že jsme o novince po ukázce neslyšeli. Co když je ale všechno jinak?

Máme důvod domnívat se, že Flight Simulator zase tak daleko není. Sice se stále nemůžeme bavit o vydání plné verze, ale hratelná by hra mohla být už za několik týdnů. Za zdroj navíc můžeme označit samotný Microsoft, jehož vývojáři zveřejnili vývojářský update, v němž komentují, co je pro následující dobu v plánu. A jednoznačným highlightem je fakt, že už na konci srpna by se mohl spustit Insider program.

Mezi insidery se můžete přihlásit už teď, jen je potřeba počítat s tím, že pro vás vaše zapojení nebude mít prakticky žádnou přidanou hodnotu. V současnosti se na stránkách hry přes Insider záložku dostanete jen na FAQ, ale na konci srpna by situace měla být odlišná. Už teď vývojáři připravují obsah, který přihlášeným zájemcům ve vlnách zpřístupní. Výsledkem by měl být Preview Build, jenž si budeme moci vyzkoušet.

Ačkoliv se bavíme přibližně o pěti týdnech, vývojáři si dávají za cíl hned několik úkolů. Už na začátku příštího měsíce by mělo být insiderům jasné, jakou roadmapu má vývoj hry a co vše bude přístupné na konci měsíce. Po jejím zveřejnění ještě dojde k několika updatům (SDK update, third-party content upade), po nichž nebude nic bránit Preview Build programu – ten, jak už jsme řekli, vyjde ke sklonku měsíce, kdy se do něj podívají první šťastlivci, a v té době se budou moci přihlásit i hráči bez jakéhokoliv omezení na dřívější registraci.

Ani září nebude měsícem klidu, vývojáři ale říkají, že to bude správný čas ujasnit si, jak vlastně nechat hráče nahlížet pod pokličku toho, co studio vyvíjí, ale zároveň i to, jak do vývoje zapojit i komunitu, která bude pro hru stěžejní už ode dne vydání. To je ale stále ještě v nedohlednu. Znovu se vývojáři se svými hráči spojí 8. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama