Nintendo láká na video ze Super Smash Bros
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo láká na video ze Super Smash Bros

Nintendo láká na video ze Super Smash Bros

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

29. 7. 2019 09:20
Reklama

Super Smash Bros. Ultimate se bezesporu řadí mezi jednu z aktuálně nejpopulárnějších her, které si můžete na Nintendu Switch sami, ale hlavně se svými přáteli, zahrát. Všichni, kdo jsou s touto letitou sérií obeznámeni, jistě dosvědčí, že její největší síly vždy spočívaly, mimo návykového a zábavného soubojového systému, zejména v množství a rozmanitosti jednotlivých herních postav. Jejich počet se v posledním přírůstku vyšplhal na více než 70 kousků, čímž ze sebe Super Smash Bros. Ultimate udělal jednoznačně žhavého kandidáta na zlatou medaili v této kategorii.

Novým postavám ale není konec. A my jsme již nějakou tu dobu bedlivě očekávali příchod hlavního hrdiny ze série Dragon Quest, další z řady populárních JRPG. Ten, pokud si pamatujete, byl spolu s DLC postavou Banjo-Kazoooie veřejně oznámen na letošní výstavě E3 při přítomném Nintendo Directu. Samotný protagonista Dragon Questu bude dostupný hned v několika podobách, jež budou odkazovat na jednotlivé oblíbené díly série. Základní podoba bude však pochopitelně vycházet z chystaného Dragon Questu XI, který obohatí nabídku Nintendo Switch již v průběhu září.

Nyní však k otázce, kdy se onoho hrdiny vlastně dočkáme. Nintendo čerstvě prohlásilo, že 30. srpna uspořádá 22-minutovou prezentaci, při níž tuto postavu detailněji přiblíží a podělí se s námi právě i o zmíněné datum, kdy ho můžeme očekávat. Půjde tak o poměrně netradiční situaci, kdy se Nintendo podělí o informace o svých budoucích plánech o rozšiřování jedné ze svých her nad rámec tradičních Direktů.

Pokud jste představovací video minuli, mělo by se jednat o klasického bojovníka se vším, co k tomu patří. Dostaneme tak na povel krátký jednoruční meč v kombinaci se štítem pro případ, že bychom byli zatlačeni do kouta a museli se bránit. Přesně tak, jak si ho fanoušci Dragon Questu pamatují. Navíc jeho speciální útok má pro ně i další přidanou hodnotu. Při jeho využití totiž nastoupí na scénu jednotliví zástupci předchozích dílů a společně udělí masivní kolektivní útok, kterým zneškodní svého bezbranného oponenta. Ohledně příchodu zbylých oznámených hrdinů však nové informace nepřibyly. Stále tak pouze víme, že se v budoucnu máme dočkat hlavního hrdiny poslední Persony, Jokera, spolu s masožravkou Piranha Plant, která je nechvalně známá z Maria.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama