DOOM 64 dostává rating pro PC a PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DOOM 64 dostává rating pro PC a PS4

DOOM 64 dostává rating pro PC a PS4

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

28. 7. 2019 10:20 9
Reklama

O příchodu prvních tří číslovaných dílů série DOOM na moderní konzole jste už pravděpodobně četli a jestli jste fanoušky této značky, možná byste se měli do hraní pustit co nejdříve. Už brzy pravděpodobně dostanete další porci démonů k likvidaci. Podle hodnotící komise PEGI si totiž na PC a PS4 zahrajeme i DOOM 64 z roku 1997.

Exkluzivita pro Nintendo 64 navazuje na DOOM II a byla vytvořena studiem Midway Games, zatímco primární autoři série DOOM, id Software, na projekt pouze dohlíželi. Hra byla ve své době považována za technologicky velmi pokročilou a využívala naplno potenciálu nové konzole. DOOM 64 však nedokázal navázat na slávu svých předchůdců, což se bohužel projevilo jak na recenzích, tak i prodejních číslech.

Hry obvykle dostávají rating od PEGI až těsně před vydáním, takže bychom na DOOM 64 nemuseli dlouho čekat. Zajímavostí je omezení na platformy PC a PS4, což se ale ještě může snadno změnit. Nelogická by byla zejména absence této hry na aktuální konzoli od Nintenda, jelikož původně pochází právě z jejich hardwaru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama