Vše, co potřebujete vědět o Astral Chain
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vše, co potřebujete vědět o Astral Chain

Vše, co potřebujete vědět o Astral Chain

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

27. 7. 2019 05:45
Reklama

Není to tak dávno, co jsme se na únorovém Nintendo Directu dočkali oznámení dalšího plodu spolupráce Nintenda a talentovaného nezávislého studia PlatinumGames. Autoři série Bayonetta nebo třeba Nier: Automata tehdy představili akci s názvem Astral Chain, která se už zhruba za měsíc objeví na Switchi, a tudíž je potřeba si ji blíže představit informacemi nabitým trailerem.

V roli člena speciální policejní jednotky Neuron se postavíme záhadným příšerám jménem Chimera, které ohrožují jedno z posledních k životu vhodných míst. Záchrana lidstva před nečekanou hrozbou však není jednoduchý úkol, a proto dostaneme na pomoc parťáka. Vlastně jich bude rovnou pět. Jmenují se Legions a jedná se o samostatně bojující zbraně, které jsou s hlavní postavou svázány pomocí řetězu.

Sword Legion vám pomůže svými obřími meči, zatímco Arrow Legion pro změnu palbou šípů. Arm Legion se o nepřátele postará svými pěstmi a Beast Legion vytasí ostré drápy. Posledním členem party je Axe Legion se svou sekerou. Mezi jednotlivými společníky budete během hraní libovolně přepínat, přičemž aktivní může být pouze jeden z nich. Nutno dodat, že využívání jejich schopností je časově omezené a často si budeme muset v boji poradit sami.

Schopnosti jednotlivých Legionů kromě boje využijeme i při pohybu v prostředí a řešení jednoduchých puzzlů. Každý z nich má navíc ještě speciální schopnost a může být vylepšován v několika atributech pomocí herní měny. Do boje lze navíc zapojit i zmíněný řetěz, se kterým můžeme nepřátele znehybnit či odhodit. Soubojový systém zkrátka vypadá velmi komplexně a jistě nabídne spoustu různých přístupů k likvidaci protivníků.

Astral Chain však není pouze o akci. Dojde totiž i na různá vyšetřování, ve kterých opět využijeme schopnosti svých společníků. Kromě odposlouchávání rozhovorů se můžeme těšit třeba na stopování nebo hledání vodítek pomocí policejní databáze.

Hra vychází už 30. srpna exkluzivně pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama