Madden NFL 20 dostává launch trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Madden NFL 20 dostává launch trailer

Madden NFL 20 dostává launch trailer

David Plecháček

David Plecháček

24. 7. 2019 10:22 1
Reklama

Ačkoliv se u nás netěší takové popularitě, Madden patří ve světě k těm populárnějším sportům a sériím. Zejména ve Spojených státech, kde americký fotbal patří mezi absolutní špičku. Vždyť co se týče týmových sportů, nemá National Football League v USA konkurenci a co se týče oblíbenosti, drtí jak basketbal, baseball, klasický fotbal i hokej. Proto bychom na Madden NFL 20 neměli zapomínat.

Proto bude léto patřit právě americkému fotbalu a nikoli třeba NHL, které se v USA nevejde ani do velké čtyřky a je z týmových sportů nejméně populární. Ale abychom vše nepřipisovali jen popularitě, NFL vychází i dřív, už 2. srpna, a tak EA doznalo toho, že je na čase s týdenním předstihem vydat launch trailer stroze pojmenovaný This is Madden.

Popularita ale stoprocentně rozhoduje o tom, proč je v Maddenu tolik novinek, na rozdíl od pro nás bližšího NHL. Letošní ročník nabídne předělanou kariéru, s vlastním sportovcem tak budete mocit projít od školských lig, přes draft, až po slavný Super Bowl. V režimech Face of the Franchise a v tradičním Franchise režimu bude debutovat nový Scenario Engine, tedy nástroj, který bude generovat unikátní hratelné scénáře, eventy a klást před hráče nejrůznější výzvy, díky nimž vytvoří v podstatě příběh, který si budete moci prožít.

Co se týče obsahu, můžeme se též těšit na dříve představený Superstar X-Factor, jehož prostřednictvím budou hvězdy NFL demonstrovat své specifické schopnosti a unikátní dovednosti, které z nich dělají tváře ligy. Samozřejmostí jsou nové oslavy, vylepšený mechanismu run/pass a další věci. Trailer ukazuje zase drobný posun kupředu, umožněný díky Frostbite enginu, na nějž si mohou fanoušci hokeje nechat zajít chuť.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama