EA Access je konečně dostupný i na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA Access je konečně dostupný i na PS4

EA Access je konečně dostupný i na PS4

Marek Selinger

Marek Selinger

24. 7. 2019 16:08 8
Reklama

Tak se konečně dočkali i majitelé konzole od Sony. Téměř pět let po tom, co se předplatitelská služba EA Access poprvé objevila na Xboxu One, aby později expandovala i na PC, se konečně dostavila i na PS4. Ode dnešního odpoledne tak i hráči na této platformě mohou využívat výhod této služby.

Tou největší je bezpochyby široká knihovna her, která čítá na čtyři desítky titulů a všechny jsou dostupné k bezplatnému stažení do konzole. Mezi ty největší můžeme počítat druhoválečný Battlefield V, parádní kooperační akci A Way Out, rozsáhlé fantasy RPG Dragon Age: Inquisition, nejnovější Need for Speed s podtitulem Payback, roztomilé plošinovky Unravel či celou řadu sportovních her včetně nejnovějších dílů sérií NHL a FIFA. Kromě toho také díky EA Access je možné vyzkoušet tituly této americké společnosti před jejich daty vydání nebo využít drobných slev. Předplatné na měsíc vyjde na 99 Kč, případně za celý rok se jedná o férových 599 Kč.

My samotní jsme si předplatné právě aktivovali, po zaplacení dané částky si hráč stáhne tzv. EA Hub, tedy centrum celé služby. Nevíme, zdali se jedná o technické problémy spojené se začátkem EA Acessu na PS4, ale jednotlivé tituly jsme byli nuceni stahovat přes PS Store, ne přes již zmíněný Hub. Věříme však, že tyto prvotní nedokonalosti budou rychle spraveny a předplatné bude i na konzoli od Sony fungovat bezproblémově.

Všechny hry v EA Vaultu naleznete pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama