Trailer na pokračování Yooka-Laylee
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer na pokračování Yooka-Laylee

Trailer na pokračování Yooka-Laylee

David Plecháček

David Plecháček

23. 7. 2019 09:20 1
Reklama

Zatímco se většina her posouvá kupředu, Yooka a Laylee jdou opačným směrem. Hra, která duchovně navazovala na plošinovky dřívějších let, se posouvá z 3D světa do dvojrozměrného prostředí. Trailer na Yooka-Laylee and the Impossible Lair ukazuje, že to ale vůbec nemusí být na škodu.

Studio Playtonic s novým dílem mění perspektivu. 3D svět bude pro sympatickou dvojici dostupný jen sporadicky v izometrické podobě, a většinu času stráví naopak ve 2,5D úrovních, které však neztratily nic ze svých nároků na preciznost a časování. Nový trailer má za úkol ukázat množství alternací jednotlivých úrovní, díky nimž vám nové Yooka-Laylee vydrží o poznání déle.

Novinka by měla vyjít ještě letos na konzolích Xbox One, PlayStation 4 a Nintentu Switch, přičemž pochopitelně vyjde i na PC skrze Steam. Lidé, kteří měli možnost si novinku vyzkoušet, se shodují, že je možná v jednoduchosti síla, a Yooka-Laylee and the Impossible Lair bude mnohem nekompromisnějším dílem, než sice ambicióznější, ale o to nedotaženější původní hra.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama