PokéStopy v Pokémon Go ovládli Rakeťáci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PokéStopy v Pokémon Go ovládli Rakeťáci

PokéStopy v Pokémon Go ovládli Rakeťáci

David Plecháček

David Plecháček

23. 7. 2019 11:42
Reklama

Rakeťáci konečně přichází na scénu. O jejich účinkování v Pokémon Go se dlouhou dobu hovořilo, ale poprvé se ve hře objeví až nyní. Podle všeho začala jejich invaze ve včerejších večerních hodinách. Rakeťáci obsadili PokéStopy a čekají, až se u nich stavíte na „přátelské návštěvě“.

Přítomnost ikonického dua zjistíte jednoduše tím, že se PokéStopy nebudou zobrazovat korektně. Jejich zčernalá a zglitchovaná verze značí, že v ní číhají nepřátelé. Jakmile k PokéStopu přijdete, čeká vás PvE bitva pro třem jejich vybraným pokémonům. Pokud zvítězíte, dostanete jedinečnou možnost získat tzv. shadow pokémona, kterého po sobě Rakeťáci nechali.

Shadow pokémon je speciálním typem, jehož duše byla očerněna s cílem útočit na ostatní a dělat lidem problémy. Pokud jej chytíte, můžete si jej nechat ve své zkažené podobě, nebo můžete zaplatit relativně malou částku jedné z in-game měn, abyste jej očistili a zvýšili mu statistiky.

S novým updatem ale přichází vícero změn a novinek. Nejde jen o pokémony jako takové, ačkoliv se hovoří o Bulbasaurovi, Squirtlovi, Charmanderovi, Rattata, Zubatovi a Snorlaxovi, ale jde i o nové mechanismy související s jejich směnou a se statistikami. Pro více informací ale musíte zamířit přímo do hry.

Bude zajímavé sledovat, jak si Pokémon Go povede. Kromě stáří hře nehraje do karet ani to, že soupeří s novějším titulem ze světa Harryho Pottera, který je svými mechanismy velice podobný. Harry Potter: Wizzards Unite ale takového úspěchu jako Pokémon Go prozatím nedosahuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama