Overwatch vítá nového hrdinu, vědce Sigmu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch vítá nového hrdinu, vědce Sigmu

Overwatch vítá nového hrdinu, vědce Sigmu

David Plecháček

David Plecháček

23. 7. 2019 10:45
Reklama

V květnu Overwatch oslavil třetí narozeniny, a přesto se nezdá, že by Blizzard nějak závratně brzdil s jeho podporou. Důkazem je jednatřicátý hrdina, který brzy rozšíří soupisku válečníků, s nimiž můžete na bojiště vstoupit. Nováčkem je Sigma, brilantní vědec, v jehož životě nešlo všechno podle představ.

Sigma je podle Blizzardu excentrickým astrofyzikem, který byl vášnivým teoretikem a ještě vášnivějším experimentátorem. Jeden z jeho pokusů se mu ale vymkl z rukou a nevratně pozměnil jeho osobnost. Nepodařený experiment s cílem absorbovat sílu černé díry mu poškodil mysl, stal se posléze hrozbou, a tak musel být držen zavřený v tajném vládním zařízení. I o tom je nové video popisující hrdinův původ.

Vedlejším efektem byla schopnost manipulovat s gravitací, kterou chtěla využít teroristická organizace Talon. Sigma je tak chodící zbraní, kterou se stane i ve hře. Je jisté, že právě s jeho experimentem budou spjaty i schopnosti hrdiny, ty Blizzard ale prozatím neprozradil. Detailnějšího představení, především co se týče herního využití, se dočkáme brzy. Připomeneme jen, že předchozím hrdinou byl medik Baptiste.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama