Nintendo čelí žalobě kvůli Joy-Conům
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo čelí žalobě kvůli Joy-Conům

Nintendo čelí žalobě kvůli Joy-Conům

Radek Raudenský

Radek Raudenský

23. 7. 2019 11:00 7
Reklama

Vypadá to, že oznámení nových Joy-Conů a nulové řešení problémů hráče naštvalo tolik, že se rozhodli na Nintendo poslat žalobu. Ta se týká „driftingu“, tedy problému, jenž se u Joy-Conů objeví po určitém čase používání, a způsobuje to, že hra i přes nulovou interakci s joysticky zaznamenává jejich pohyb.

Tento problém se týká velkého množství hráčů a pod oznámením nových Joy-Conů se pod příspěvkem na Twitteru objevila hromada stížností a nadávek. Jednou z obětí driftingu je i Ryan Diaz, jenž si zakoupil Switch v červenci 2017. Po 11 měsících se u ovladačů objevil drifting, načež je Diaz poslal do servisu. Po navrácení se ale problém objevil znovu. Diaz si tak zakoupil další pár ovladačů, kde se ale dočkal úplně stejného osudu.

Sesbíral tak poznatky od svých kamarádů, známých, fóra Nintenda, redditu či GameFAQu, spojil je dohromady a na Nintendo poslal žalobu. Společnost se k samotné žalobě nevyjádřila, na své sociální sítě napsala pouze toto: „V Nintendu se snažíme o co nejlepší kvalitu našich produktů a neustále se jí snažíme vylepšovat. Jsme si vědomi problémů s Joy-Cony a jejich nesprávnému pohybu. Chceme, aby byli naši zákazníci spokojení, a pokud se cokoliv stane, navštivte stránku podpory, kde vám pomůžeme“.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama