Do Star Citizen přichází zákon a pořádek
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Star Citizen přichází zákon a pořádek

Do Star Citizen přichází zákon a pořádek

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

22. 7. 2019 11:25 6
Reklama

Neustále od vývojářů slýcháme slova, že vývoj nikdy nekončí a že se stále snaží svůj současný titul rozšiřovat za účelem zlepšení našeho herního zážitku. Pro někoho možná prázdná slova, ale určitá skupina vývojářů si to skutečně bere k srdci. Nehledě na to, co si o Star Citizen a pravděpodobnosti toho, že skutečně někdy vyjde a naplní své dalekosáhlé sliby, myslíte, je téměř bez debat, že studio Cloud Imperium Games už vykonalo pořádný kus práce. Nově si pro nás přichystali update s pořadovým číslem 3.6, který poměrně zásadně mění jednotlivé herní principy, na které jsme byli až doteď zvyklí.

Tak za prvé, překračovat hranice zákona už nebude tak snadné jako dříve. Jistě, stále se o to můžete pokusit. Musíte ale počítat s tím, že budete nuceni čelit nevyhnutelným následkům v podobě ozbrojených jednotek policejních sil, které se vás pokusí za každou cenu zastavit. A to ať už mluvíme o prostém vymáhání pokuty nebo, pokud si to situace vyžádá, užití smrtící síly. Ale protože Star Citizen je znám zejména díky svým extrémním ambicím, tak i tady se dočkáme rozšíření pro tento již poměrně osvědčený systém. Celý dostupný vesmír tak od nynějška bude rozdělen na jednotlivé sektory zvané ‘jurisdikce‘. Každá jurisdikce se bude vyznačovat tím, že vyznává někdy mírně a někdy zcela odlišný přístup k právu a k postupu jeho vymáhání. Tudíž, co je v jedné jurisdikci bráno za nepřípustné a hodné smrtí, to může být v jiné chápáno za zcela běžné a žádoucí chování.

Vzhledem k tomu, že jde o poměrně zásadní zásah do hratelnosti, přichází spolu s ním i balík misí, které se právě okolo zmíněného porušování a dodržování zákonů točí. Dalších zlepšení se dočkala i neméně podstatná komunikace mezi hráči, kteří dostanou příležitost využít vylepšené funkce FoIP (Face over IP). Což znamená, že budete schopni navázat zvukové i obrazové spojení s jinou lodí a tím ještě více podpořit vlastní ponoření do herního světa. A přestože by se mohlo zdát, že je nových změn již dostatek, došlo i k přeleštění vzhledu vesmírných stanic, zlepšení přistání na povrchu planet a k přidání nekončícího seznamu dalších věcí, které jsou všechny přehledně dostupné na oficiální stránkách hry. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama