Autoři Borderlands by ve filmu chtěli Rocka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Borderlands by ve filmu chtěli Rocka

Autoři Borderlands by ve filmu chtěli Rocka

David Plecháček

David Plecháček

22. 7. 2019 11:24 3
Reklama

Spousta her se snaží objevit i na stříbrném plátně a přetavit svou známost a povědomí mezi hráči i ve známost všeobecnou mezi filmovými diváky. Málokomu se to povede. Neúspěch ale neodrazuje další a další studia, aby se vrhla do té samé řeky, takže se o to samé v budoucnu pokusí i série Borderlands.

Zdá se, že snímek inspirovaný jednou z nejstylizovanějších AAA her posledních let, je v pre-produkci ve studiu Lionsgate. Producentem by měl být Avi Arad, který naposledy pracoval na snímku Venom. Teď se však uvažuje o hereckém obsazení. Jednu z rolí by si mohl střihnout i The Rock, Dwayne Johnson. Jen vás možná překvapí, jakou.

Kreativní režisér třetích Borderlands, Paul Sage, by si totiž přál, aby The Rock nebyl jedním z Vault hunterů, nýbrž aby propůjčil hlas Claptrapovi. Zajímavá volba. Jen ne příliš reálná. Sage, potažmo ani lidé z Gearboxu, totiž do tvorby filmu nijak nezasahují, a tak je jejich volba spíše vysněným přáním bez reálných základů.

Sage ale připomíná, že lidé zodpovědní za audio hry mohou Claptrapa udělat z kohokoliv. Hlásek ikonického pomocníka tak letos vůbec poprvé nebude patřit Davidu Eddingsovi, nýbrž Jimovi Forondovi, ale změnu by poznal málokdo. Kdyby se ho ale zhostila bývalá hvězda WWE a herec, jenž letos do kin přivede spin-off Rychle a zběsile nebo pokračování Jumanji, jistě by nám „cizí“ hlas nevadil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama