Ukázka Avengers až po Gamescomu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka Avengers až po Gamescomu

Ukázka Avengers až po Gamescomu

David Plecháček

David Plecháček

19. 7. 2019 09:45 3
Reklama

Jestliže si děláte zálusk na nové Avengers od Crystal Dynamics, bedlivě sledujete každičkou informaci, která by sdělila, kdy se o hře dozvíme více. Pokud jde o ukázku ze hry, tak tu viděli zatím jen návštěvníci E3 v Los Angeles, ale prozatím nebylo zřejmé, kdy se dostane i před ostatní. Twitterový účet nově potvrdil, že se tak stane až týden po Gamescomu.

Do největší evropské videoherní akce se tak z oficiálních zdrojů ničeho nedočkáme. Jestliže navštěvujete i menší veletrhy, kterých se Squeenix, potažmo přímo vývojářské studio účastní, můžete mít štěstí a gameplay Avengers vidět na vlastní oči. To se poštěstilo – nečekaně – návštěvníkům právě započatého Comic-Conu v San Diegu.

Právě v jeho průběhu se na Twitteru objevila výše zmíněná informace o tom, kdy se dočkáme ukázky i na oficiálním YouTube kanále videohry, což se stane ve chvíli, až vývojáři danou ukázku zdokonalí natolik, aby byla prezentovatelná. Ne každý ale chce čekat další měsíc, a tak jsou určité způsoby, jak si čekání zkrátit. Pokud vám tedy nevadí nižší kvalita. Ukázku z Comic-Conu totiž někdo nahrál na kameru a zveřejnil ji na internetu. Roztřesené záběry nejsou nijak zvlášť kvalitní a rozhodně nemohou suplovat video, které teprve vyjde, ale jste-li lační po každém střípku ze hry, možná vás alespoň čtyřicet krátkých sekund potěší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama