Poslední Total War obohatí příběhové DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Poslední Total War obohatí příběhové DLC

Poslední Total War obohatí příběhové DLC

David Plecháček

David Plecháček

18. 7. 2019 11:00
Reklama

Možná jste si válku tří království prošli, ať už v co nejrealističtější, nebo zromantizované podobě. To ale samozřejmě není vše, co poslední Total War pojmenovaný Three Kingdoms nabízí. Po roce 291 našeho letopočtu bylo sice fakticky rozhodnuto, kdo bude vládnout tehdejší Číně, ale mír netrval dlouho. Zanedlouho se začalo řešit, kdo usedne na trůn později.

Právě tomuto období se bude věnovat DLC, které se jmenuje výstižně Eight Princes. Osm nástupců si totiž nárokovalo trůn pro sebe, což opět uvedlo říši do občanské války. Situaci bylo nutné vyřešit jedině se zbraněmi v rukou. Tohoto sporu se zúčastníte i vy. Takže je opět potřeba sestavit armádu a vytáhnout do boje.

K ruce vám kromě nového příběhu budou i nové jednotky. První nedílnou součástí vašich linií bude katafrakty, obrněné jezdecké jednotky nám známé už z dob Antiky a později z Byzantské říše – tudíž se v sérii neobjevují poprvé. Používaly se ale i v Číně, a měly stejně nezastupitelnou roli jako jinde ve světě. Kromě toho na koně usednou i lukostřelci a novinkou bude i královská garda.

Eight Princes bude stát kolem 9 dolarů, a kromě tohoto DLC hru obohatí i další obsah zdarma, který bude teprve upřesněn. Obojí vyjde 8. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama