Squad již obsahuje tutoriály
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Squad již obsahuje tutoriály

Squad již obsahuje tutoriály

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

17. 7. 2019 16:45 1
Reklama

Znáte ten pocit, kdy se vám zdá, že je hra zkrátka natolik komplexní a komplikovaná, že vás to od ní nakonec dokáže spolehlivě odradit? Pro někoho se může jednat o komplikovanou strategii, pro jiného zase letecký simulátor a pak je tu samozřejmě neopomenutelná kategorie vojenských simulačních akcí, jako je například Squad. Když už je řeč o Squadu. Ten se již od svého oznámení vyznačoval a pyšnil svými nekompromisními mechanismy, na které jste buď přistoupili a naučili se je využít nebo jste si zkrátka ani neškrtli. Naštěstí, vývojáři ze studia Offworld Industries na hráče, jež mohou mít problém pochytit některé herní principy, také myslí. Skrze aktualizaci Alpha 15 tak mimo jiné přináší i celou sérii tutoriálů pro úplné začátečníky.

Autoři si od tohoto kroku pochopitelně slibují další rozšíření hry mezi dosud neoslovené publikum, které by se tak přidalo k současným, již ostříleným, veteránům. A nedá se říct, že by současných hráčů, kteří si Squad v minulosti pořídili, bylo zrovna málo. Koneckonců se svými nyní již více než milionovými prodeji se jedná o velmi úspěšný titul, o jehož úspěchu se lecjaká podobná hra může nechat pouze zdát. Zejména vezmete-li v potaz velikost studia, zdroje, kterými disponuje a model předběžného přístupu, ve kterém i nadále Squad setrvává.

Za více než tři a půl roku od svého oficiálního vydání v rámci platformy Steam ušel vývojářský tým pořádný kus cesty. Nutno říct, že sami nikterak nezastírají, že je stále co vylaďovat a na čem pracovat. Ale beze vší skromnosti se dá s klidným svědomím říci, že málokdy spatříte podobně citelný posun jako právě u Squadu. Jejich snaha se podepisuje i na kontinuálních updatech a balančních úpravách, kterými Squad pravidelně prochází. Mimo tutorialy, které vás naučí naprosté základy přežití na bojišti, tak update Alpha 15 nabízí i dvojici zbrusu nových obrněnců. K tomu si můžete připočítat i úpravu již přítomných herních režimů spolu se změnou efektivity jednotlivých zbraní a vozidel. Jestli to takto bude pokračovat, může se ze Squad skutečně v budoucnu vyklubat ten ultimátní vojenský zážitek moderního bojiště, jaký jsme tu ještě neměli. Našlápnuto má totiž více než dobře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama