Rage rozšíří NG+, vyšší obtížnost a další
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rage rozšíří NG+, vyšší obtížnost a další

Rage rozšíří NG+, vyšší obtížnost a další

David Plecháček

David Plecháček

17. 7. 2019 09:13 2
Reklama

Pokud se nestane něco nečekaného, Rage 2 má před sebou stejný osud jako díl první. Zapadne. Hra, která vyšla před několika týdny, sice není vyloženě zlá, ale má hned několik problémů, které se budou jen těžko napravovat. Tak či tak se o to id Soft spolu se studiem Avalanche snaží a 25. července představí nový update.

Asi největší novinkou je režim New Game +, který vám umožní ponořit se do hry znovu s již nabytými schopnostmi a vaší výbavou. Jelikož je právě tohle na hře největší zábava, mohl by NG+ vytrhnout trn z paty absenci bohatšího obsahu po dohrání příběhu. Pokud tedy budete mít chuť pustit se do pustiny znovu.

Aby nebyla hra procházka růžovou zahradou, přibude i nová obtížnost – Ultra-Nightmare. Raději bychom ji nekombinovali s poslední novinkou, kterou je Ironman Mode, který sice Bethseda blíže nespecifikovala, ale můžeme se domnívat, že půjde o možnost zapnout permadeath. Jinými slovy, umřete, a jdete zase hezky všechno celé od začátku.

Kromě nových prvků vývojáři zlepšují i některé kritizované aspekty. Baterka, kterou si můžete v tmavých místech posvítit, asi nikoho ze židle nezvedne, zato možnost přeskočit tutoriál pokaždé, najdete-li v Arku novou zbraň nebo schopnost, je vítanou změnou, která ale mohla přijít bezprostředně po vydání. Ostatně stejně jako vše ostatní. Větším důvodem, proč se k Rage 2 vrátit, bude DLC Rise of the Ghosts, jehož datum vydání ale neznáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama